16-09-2019

Onderhoudsklus op Aruba

Niet alleen In Nederland en België is Gebroeders van der Plas bezig met het onderhoud aan retail, maar ook op Aruba zijn we actief! Afgelopen weken waren we voor de tweede keer op dit mooie eiland om onderhoud te plegen aan een grote supermarkt op Aruba.

Superfood Plaza is een van de grootste supermarkten van Aruba met zo’n 350 tot 400 medewerkers. Gebroeders van der Plas heeft in de maanden augustus en september het schilderwerk uitgevoerd aan de buitenzijde van de supermarkt.

Met 6 schilders hebben we de betonnen buitengevels, stalen kolommen en constructies, aluminium gevelkozijnen en de kunststof roldeuren van de laaddokken opnieuw geschilderd. De supermarkt staat er nu zo’n 8 jaar, maar de invloeden van zout, zon, zee en wind zijn enorm op Aruba! Dat is niet te vergelijken met Nederland. De aantasting is gigantisch; roestvorming, verkleuring en zoutaanslag.

Tijdens de uitvoering kregen we ook te maken met deze weersinvloeden; immers de zon schijnt altijd en de wind van zee is ook steeds aanwezig. Continue bekeken we waar en hoe we ons werk uit konden voeren. We werkten met de schaduw mee. “Men zegt wel eens: De verf droogt onder je kwast vandaan; dat was daar zeker het geval”, aldus John van Balkum.

Uiteindelijk is het Gebroeders van der Plas weer gelukt om het werk naar volle tevredenheid van de klant uitgevoerd te krijgen. “We hebben zelfs alweer afspraken gemaakt voor het volgende onderhoud”, vertelt een tevreden John.

Al met al een unieke ervaring waar we als Gebroeders van der Plas ontzettend trots op zijn!

kom met ons in contact