VVE

Beter Onderhoud

Als voorzitter of adviseur van een VVE heeft u te maken met verschillende meningen en belangen. Wij van Gebroeders van der Plas begrijpen dat en maken het u graag gemakkelijker. Dat doen we door een beter onderhoud te realiseren dan u gewend was, tegen aanzienlijk minder kosten. Met ons duurzaam vastgoedonderhoud houden we appartementen en wooncomplexen in goede conditie, tegen aantrekkelijke tarieven en met zekerheid over de kosten en resultaten voor de lange termijn.

 

Zekerheid van optimaal onderhoud voor de komende jaren tegen een acceptabele prijs, heeft me Gebroeders van der Plas doen kiezen.

Retail

Planning en deadlines

Uw pand is de eerste indruk die u bij uw potentiële klant achterlaat. Bij Gebroeders van der Plas zorgen we er daarom voor dat uw winkel in optimale staat verkeert. We hebben daarbij oog voor detail. Bovendien weten we dat er in de retailbranche gewerkt wordt met strakke planningen en deadlines. Daarom kunt u bij ons rekenen op een flinke dosis flexibiliteit en een goede samenwerking met eventuele andere partijen.

Zekerheid van optimaal onderhoud voor de komende jaren tegen een acceptabele prijs, heeft me Gebroeders van der Plas doen kiezen.

Beleggers & beheerders

Vastgoedbeheerder

Als vastgoedbeheerder wilt u uw vastgoed niet alleen goed, maar ook kostenefficiënt onderhouden. We renoveren en onderhouden uw panden, zonder daarbij het rendement voor u uit het oog te verliezen. Daarbij zijn zowel gebruikerswensen als uiterlijk van uw vastgoed van belang. Wij kennen uw belangen en denken graag met u mee.

Woningcorporatie

Huurwoning onderhoud

Het onderhouden en renoveren van huurwoningen vergt meer dan kennis en ervaring. Waar mensen wonen, is respect en begrip voor die bewoners noodzakelijk. Wij zorgen graag voor een prettige sfeer, nette en vriendelijke medewerkers en een opgeruimde werkplek. Bewoners informeren over werkzaamheden, planning en eventueel overlast is net zo belangrijk. Dat doen wij, Gebroeders van der Plas, van nature!

Particulieren

Advies en kwaliteit

Of het nu gaat om een appartement, woonhuis of monumentaal pand, onze medewerkers werken met liefde voor het vak aan uw woning. Bovendien begrijpen we dat u als leek niet altijd precies weet wat we het beste voor u kunnen doen. Daarom begint onze dienstverlening altijd met een goed advies en bieden we u een prima kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. Bovendien houden we tijdens onze werkzaamheden uiteraard rekening met uw wooncomfort en dat van uw buren.

Onderwijs

School gaat door

Als docenten en leerlingen vakantie hebben, zetten wij juist een tandje bij. We plannen ons onderhouds- en renovatiewerk zo dat het onderwijs er niet onder lijdt. Hierbij beseffen we dat juist in die tijd ook anderen, zoals schoonmakers, aan het werk zijn in uw gebouw. Geen probleem. Door goed onderling af te stemmen wie waar werkt, zorgen we er graag voor dat al het werk goed gebeurt.

Bedrijven

Focus op kostenbesparing

Uw bedrijfspand is een investering die zich terugverdient omdat er wordt gewerkt. Daarom doen we er alles aan om uw pand in optimale staat te houden. Onze onderhoudsconcepten combineren een hoge mate van service met een focus op kostenbesparingen. Samen met u stellen we een passend onderhoudsplan op en zorgen we voor een rendabel onderhoud van uw vastgoed.

Zorginstellingen

Geen zorg

Bij zorginstellingen draait alles om het verlenen van goede zorg. Een proces dat dag en nacht doorgaat en nooit belemmerd mag worden. Bij Gebroeders van der Plas zijn we gewend onze werkzaamheden uit te voeren in een omgeving waar geleefd en gewerkt wordt. We zijn specialisten op het gebied van overlastbeperking, communicatie en flexibiliteit. We kennen onze plaats en doen ons werk zo, dat het voor uw medewerkers en cliënten bijna onzichtbaar is.

kom met ons in contact