MVO een bewuste keuze

Wij hechten veel waarde aan het sociale karakter van ons bedrijf. Met onze slagzin ”Duurzaam in Onderhouden” bedoelen we niet alleen de technische uitvoering maar, zeker de relatie met onze opdrachtgevers en medewerkers. Deze gedachte speelt al jaren een grote rol bij het bepalen van onze bedrijfsvoering. MVO is voor ons een bewuste keuze. Wij willen op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier zaken doen.

Duurzaam in onderhouden, in alle opzichten. Dat is waar wij voor gaan!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We streven we naar de beste balans tussen een economisch gezonde bedrijfsvoering met oog voor onze medewerkers en andere stakeholders (People), ons milieu en veiligheid (Planet) en verantwoord zakelijk ondernemen (Profit). Wij hebben deze zaken People, Planet en Profit meegenomen in onze beleidsverklaring en managementpreview. Natuurlijk zijn ook onze milieubarometer/CO2 footprints beschikbaar. En dat de slagzin geen toevallige kreet is, bewijst het feit dat wij in 2015 zijn gekozen als winnaar van de MVO-Prijs ‘s-Hertogenbosch!

Onze visie is deze trend door te zetten en bewuste keuzes te maken op het gebied van MVO. Lees hier ons meest recente MVO verslag.

kom met ons in contact