21-02-2019

Dat verdient een bloemetje!

Gebroeders van der Plas is ketenpartner van o.a. Woonmeij in Schijndel. Vanuit de keten werken we samen op een eenduidige en professionele wijze. Dit heeft veel voordelen voor de bewoners. Met elkaar denken we na over de meest praktische zaken zodat bewoners zo min mogelijk hinder ondervinden van de onderhoudswerkzaamheden. Momenteel voeren we onderhoud uit aan woningen in de van Berghenstraat in Schijndel. Samen met Orly & Endevoets (een van de andere Ketenpartners van Woonmeij) zorgden we voor gezamenlijke steigerbouw. Een gedeelte van het complex hebben we in de steigers gezet. Dit waren steigers met regenkappen zodat onze werklieden droog stonden en hun werk onder prettige omstandigheden konden uitvoeren. Fijn voor de bewoners! We werken door tijdens slechte weersomstandigheden wat betekent dat we sneller klaar zijn.

Orly & Endevoets voerde specialistische werkzaamheden uit aan de gevel. Zij vervingen het voegwerk, zaagden dilataties (wanneer een muur dreigt te scheuren, dan zagen zij een ontspanningsgleuf), het hele pand werd gestoomcleaned en tot slot geïmpregneerd.

Gebroeders van der Plas zorgde ervoor dat het hele pand weer netjes in de verf kwam te staan. Er werd dubbelglas geplaatst waar nodig. Daarnaast brachten we ook nieuwe gevelbeplating aan bij de penthouses op de bovenste verdieping.

We ontkomen natuurlijk nooit aan enige overlast voor de bewoners. Vandaar dat we alle bewoners eens flink in de bloemetjes hebben gezet. Een fijne samenwerking tussen bewoners en werklieden mag immers beloond worden!

kom met ons in contact