02-03-2020

Bewonerstevredenheid

Woningcorporaties zijn belangrijke opdrachtgevers voor gebroeders van der Plas. Niet zo raar dus, dat wij er alles aan doen om “onze” bewoners tevreden te stellen. We zijn immers vaak bij hen thuis aan het werk. Des te fijner is het om te merken dat bewoners hun tevredenheid niet onder stoelen of banken steken. Geniet gerust even met ons mee:

“Als bewoner van Flat 145 heb ik de behoefte om een positief geluid te laten horen over het geleverde schilderwerk. Een ongekende zorgvuldigheid en netheid is aan de dag gelegd door een goed op elkaar ingesteld team. De vragen en opmerkingen zijn in alle vriendelijkheid behandeld. Ongekend in deze tijd en daar kan menigeen een voorbeeld aan nemen.”

“Ik wilde graag even mijn complimenten geven aan de werkwijze van de mannen die bezig zijn op flats waar ik werk. Ik ben schoonmaakster in de flats, en ik vind dat de mannen erg netjes hebben gewerkt. Het schilderwerk maar ook de afwerking en de opruimwerkzaamheden. Het ziet er allemaal keurig uit. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Top werk!”

“Hierbij wil ik graag mijn complimenten geven voor het snelle werken en het vriendelijke personeel wat bij ons in de flats schoon en zeer netjes schilderwerk af heeft afgeleverd. En dat mag best gezegd worden, vind ik.”

kom met ons in contact