Woonstichting JOOST

Totaalrenovatie 38 woningen

Verduurzaming van 39 Woningen in Samenwerking met Woonstichting JOOST

In de afgelopen maanden hebben we intensief samengewerkt met Woonstichting JOOST aan de totaalrenovatie van 39 woningen. Ons doel was om niet alleen het comfort van de bewoners te vergroten, maar ook om de woningen duurzamer te maken.

Stap voor Stap naar Energiezuinigheid

De renovatie omvatte verschillende stappen, waarbij de focus lag op het verbeteren van de energiezuinigheid van de woningen. Zo zijn de kunststof voor- en achterdeuren vervangen door duurzame houten elementen met een verbeterde tochtafdichting en voorzien van HR++ beglazing. Daarnaast zijn alle overige kozijnen voorzien van HR++ glas. Een belangrijke mijlpaal in onze inspanningen voor duurzaam vastgoedonderhoud.

Feestelijke Afsluiting met Huurders en Team

Om de afronding van dit project te vieren, hebben we samen met alle betrokkenen een feestelijk evenement georganiseerd. Huurders deelden hun kooktalenten en trakteerden ons op heerlijke specialiteiten. Een prachtig moment waar de onderlinge band werd versterkt en waarvoor we onze huurders dankbaar zijn.

Volgende Verduurzamingsprojecten in Aantocht

Met voldoening kijken we terug op de renovatie van deze 39 woningen en zetten we onze koers voort. Met dezelfde gedrevenheid richten we nu onze aandacht op de volgende verduurzamingsprojecten, waaronder de Clarissenhoeve, Diepven, De Looier en de Kuiper. Onze missie om woningen comfortabeler en duurzamer te maken, blijft voortduren.

 

kom met ons in contact