12-02-2024

Ingrid: de drijvende kracht achter ons toegewijde personeel

Maak kennis met Ingrid! Met haar (bijna) 12,5 jaar ervaring als HR-medewerker heeft ze niet alleen een schat aan kennis opgebouwd, maar ook een passie voor het begeleiden en ondersteunen van collega’s in hun professionele ontwikkeling.

Een warm welkom
Als administratieve duizendpoot heeft Ingrid vele taken verricht, maar haar rol is uitgegroeid tot een veelzijdige functie met een focus op personeelszorg. Naast het verwerken van uren en het organiseren van bedrijfsuitjes, staat ze klaar om onze collega’s te ondersteunen met al hun vragen en zorgen. “Door mijn werkzaamheden heb ik veel contact met onze collega’s, het was daarom een logische stap om ook de verantwoordelijkheid als vertrouwenspersoon erbij te nemen. Ik probeer altijd een luisterend oor te bieden, zelfs op mijn vrije dagen.”

Ingrid staat altijd klaar
Op maandag, dinsdag en donderdag staat Ingrid paraat om urenverwerkingen en verlofaanvragen te regelen, terwijl ze tussendoor altijd tijd maakt voor een praatje. Haar doel? Een positieve werkomgeving creëren waar onze collega’s met plezier hun werk kunnen doen. “Als het gaat om personeelsbeheer probeer ik uitdagingen te zien als kansen, daar kan ik ook weer van leren en groeien!”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Investeren in de toekomst
Bij Gebr. van der Plas krijgt iedereen de kans om te groeien: “We bieden opleidingen en trainingen aan en begeleiden leerlingen intensief. Zo investeren we niet alleen in ons personeel, maar ook in hun toekomst!”

Duurzaamheid en collega’s
Duurzaamheid betekent voor Ingrid niet alleen het behoud van omgeving en wereld, maar ook van onze collega’s. “Onze medewerkers kunnen zich aanmelden bij Vitamasters, dat is een organisatie die ons helpt op het gebied van vitaliteit.” Door snel te reageren op vragen en het bieden van ondersteuning probeert ze bij te dragen aan een positieve werkcultuur.

Digitalisering
Als voorloper in digitalisering van HR-processen streeft ze ernaar om overgangen soepel te laten verlopen. “Op korte termijn gaan we een nieuw digitaal portaal introduceren bij onze medewerkers. In dit portaal kan iedereen zijn of haar personeelsdossier, salarisstroken en contracten inzien. Ook verlofaanvragen kunnen hier digitaal ingediend worden.”

Ingrid vertegenwoordigt de toewijdingen en betrokkenheid die Gebr. van der Plas typeert. Haar inzet en passie voor haar werk dragen bij aan een positieve werkomgeving en het succes van onze organisatie. Een ding is zeker: met Ingrid als gids, ga je hier 100% een glansrijke carrière tegemoet!

Benieuwd wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? De koffie staat altijd klaar! Bel ons kantoor op 073 – 528 00 55 of stuur een mailtje naar info@gebroedersvanderplas.nl.

kom met ons in contact