15-01-2024

Een duurzame make-over voor onze eigen gevel

Bij Gebr. van der Plas zijn we gewend om in de weer te zijn voor onze gewaardeerde klanten, maar deze keer was onze eigen gevel aan de beurt voor een bijzondere transformatie. Het resultaat mag er zijn!

Fraké Noir: een duurzame keuze
Roy Bogers van Jongeneel leverde de gevel en achterconstructie en vertelt enthousiast over het gebruikte materiaal: “Fraké Noir is thermisch gemodificeerd loofhout. Door dit proces wordt het hout opgewaardeerd naar de hoogst mogelijke natuurlijke duurzaamheidsklasse 1 en is daarmee zonder verdere behandeling perfect toe te passen op de gevel. De specifieke kleur en warme uitstraling zijn te danken aan het thermische proces. Het is een levendige houtsoort met een vlam achtige tekening, zwarte lijnen en pinholes, geschikt voor zowel moderne als klassieke gevels.”

Collega Sander over Fraké Noir
Onze collega Sander, verantwoordelijk voor het vakmanschap achter de vernieuwde gevel, licht toe: “We wilden de uitstraling van ons pand moderniseren en kozen daarbij bewust voor duurzaamheid. Thermo Fraké bood de perfecte combinatie van esthetiek en milieuvriendelijkheid.”

Dit project weerspiegelt niet alleen onze toewijding aan vakmanschap, maar ook onze inzet voor duurzame keuzes. Bij Gebr. van der Plas blijven we streven naar innovatie en kwaliteit, zowel voor onze klanten als voor ons eigen bedrijf.

kom met ons in contact